Waarom de naam Hemingway's Maastricht?

Vaker vragen klanten mij hoe de naam Hemingway's Maastricht tot stand is gekomen. Ik kan jullie het volgende hierover vertellen.

Picture this: Tijdens onze jaarlijkse vakantie (september 2017) in Zuid-Frankrijk, onder het genot van een glaasje Pastis (of meerdere, dat ben ik ff kwijt) , op een terrasje, zon, licht briesje, onder een parasol, prachtig uitzicht,  waren mijn toenmalige vriend en ik aan het brainstormen over een passende naam voor deze mooie zaak. Het moet een pakkende naam zijn, geassocieerd worden met groot(s).Na veel wikken wen wegen  kwam hij uiteindelijk met het idee: Hemingway's. Naar Ernest Hemingway, groot schrijver, journalist. Winnaar Nobelprijs voor de Literatuur. Veel van zijn boeken zijn verfilmd. A Farewell to Arms (1932 en 1957), For Whom the Bell Tolls (1943), To Have and Have Not (1944), The Killers (1946), The Macomber Affair (1947), The Snows of Kilimanjaro (1952), The Sun Also Rises (1957), The Sun Also Rises (1984)The Old Man and the Sea (1958), en Islands in the Stream(1977). Hemingway heeft in verschillende landen over de wereld gewoond, Frankrijk, Cuba....

 Maastricht is erbij gekomen om het voor de klanten eenvoudiger te maken in welke plaats de winkel gevestigd is.

Maastricht, bourgondisch, bruisend, kruispunt op de wegen naar Belgie en Duitsland. Altijd in trek bij de toeristen. Veel evenementen zijn erg in trek bij toeristen van over de hele wereld. Zeker ieder jaar in juli als Andre Rieu weer zijn beroemde concerten geeft op het Vrijthof. In het laatste weekend van augustus vindt het Preuvenemint plaats. 

De andere evenementen staan genoteerd in de evenementenkalender, deze kun je vinden onder het kopje "Nieuws". Je hoeft maar op de link te klikken voor de juiste informatie.

Kortom genoeg redenen om een evenement te combineren met een bezoek aan Hemingway's Maastricht. 
Altijd een reden om een mooie outfit te kopen en je goed te voelen als je weer eens bij Hemingway's Maastricht bent geweest!

Check ook eens mijn Facebookpagina en Instagram.

 

 


Terug
Reageer
Plaats een reactie